Paieška produktus

Anime Berniukai Anti-slip Kilimų Miesto Debesų Dangus miesto panoramos Žaidėjus Kompiuterio Darbalaukio Biuro Reikmenys Klaviatūros ir Pelės Kilimėlis Stalas Padas

€2.34 €2.96
  • (0) Atsiliepimai
Garantuojamas saugus pirkimas

Aprašymas

Produkto informacija

MRGBEST Profesinės pranašumas

Mes paramos custom pelės kilimėliai bet kokio dydžio ir nuotrauką, išsiųsti per 2-5 darbo dienas, ir turėti aukštos kokybės ir gražus spalvų.

Jei turite kokių nors idėjų apie custom modelio stilių ir dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir siųsti nuotrauką į JPG arba PNG formatu, kad mūsų pašto dėžutę, arba internetu klientų aptarnavimo, kad atitiktų jūsų poreikius.

Pelės padas produkto aprašas paskirtis:

MRGBEST produktai yra gaminami pagal aukščiausius kokybės standartus.Naudoti mercerized vandeniui medžiaga ir natūralus kaučiukas gali skaidrę tiksliai, stabilios, ne nyksta, minkštas ir lankstus, atsparus vandeniui ir neslidus, patogus naudotis, lengva valyti ir ilgą tarnavimo laiką.

Naudoti scenarijais:

Pelės kilimėliai, stalo patiesalai, kilimėliai, reklamos akcijos, sukaktį, viešųjų ryšių planavimo, prekybos mugėse, Interneto kavinės, kompiuteriniai biuruose, amatų dovanos, gimtadieniams ir kt.

Klausimus apie pirkimo pelės mygtukai

1. Apie kvapą, pelės mygtukai:

Gerbiami pirkėjas, tam, kad jūs gautumėte produktą kaip įmanoma greičiau, gumos ir rašalo bus supakuoti iš karto po mašina šildomos gamybos proceso metu.Tai bus saugomi kai kurie gumos kvapas, bet nesijaudinkite, įdėti jį į gerai vėdinamoje vietoje, kvapas dings.

2. Dėl dydžio pelės mygtukai:

Gerbiami pirkėjas, pelės padas yra pagamintas iš gumos, kuri plečiasi ir traukiasi, kai šildomas mašinos gamybos metu.Mes paprastai naudoti geležinkelių pakuotės.Po tolimojo susisiekimo dydis nuokrypis.tai yra normalus reiškinys.

3. Apie krašto pelės mygtukai:

Gerbiami pirkėjas, jeigu norite pirkti pelės kilimėlis su atrakinta krašto, atkreipkite dėmesį, kad pelės mygtukai yra pagaminti iš daug gumos ir yra sukrauti ir supjaustyti, kad pjovimo tikslumas bus šiek tiek off ir kraštai bus netolygi.tai yra normalu.Jei norite, tvarkingas, puikiai krašto rasite mūsų internetinėje klientų aptarnavimo įsigyti gražiai susiūti pelės kilimėlis su siūlės kraštais.Žinoma, dauguma iš mūsų pelės kilimėliai yra užrakinta.

4. Apie spalvų pelės mygtukai:

Mieli pirkėjai, bet spaudiniai turi tam tikrą spalvų skirtumas: kompiuterių vaizduokliai RGB spalvų, ir spaudiniai yra sudarytas iš keturių CMYK spalvų rašalo taškelius, ir vizualizavimo metodų taip pat yra skirtingas.RGB spalvas, ryškumą ir pan.rodomi skirtingų monitorių.Kai atidarote tą pačią nuotrauką įvairių peržiūra, programinės įrangos, spalva bus kitokia.Aplinkos šviesos ir žmogaus suvokimas spalvos yra skirtingos.Po spalvų kalibravimo, yra skirtumai tarp spalvų ekranas.Pagal spalvą verčių, nustatytų projekto brėžinius, naudoti tarptautinio keturių spalvų standartas spalvų spektrą spausdinimo vietoj spausdinimo pagal spalvas matyti kompiuterio ekrane.Todėl, chromatines aberacijos yra neišvengiamas.Spalva skirtumas yra kontroliuojama per 10%, kad atitiktų standartą.Mes griežtai laikytis standarto spausdinimo būdą, prašome būti tikri, kad pirkti.

5. Apie pristatymo laiką logistikos transportas:

Gerbiami pirkėjas, jeigu laukimo metu gauti prekes yra per ilgas, nes tarptautinės logistikos ir transportavimo turėtų būti perduotas kelis šalyse/regionuose, kol pasieks jūsų nurodytu adresu.Tuo pačiu metu, dėl oro, nacionalinės politikos ir kitų priežasčių, daugelis nenuspėjami veiksniai turės įtakos greitis muitinės formalumus.Kai jūs perkate nemokamas pristatymas prekes mūsų parduotuvėje, tai ekonomiškas būdas transportavimo ir pristatymo laiką ir laukia gavimo bus lėtas.Jei norite gauti produktai greitai, ji yra rekomenduojama, kad jums pasirinkti mokamą laivybos metodą su logistikos stebėjimo informaciją.Tai gali sutaupyti daug laukimo laiką.

Apie Mairuige

Mairuige yra įsikūrusi Xiamen, Kinija ir turi daugiau nei 16 metų patirtį pelės kilimėliai ir kiti priedai.Mūsų produktai gaminami pagal aukščiausius kokybės standartus.Esame moderni chemijos įmonės integruoti mokslo, gamybos ir pardavimo natūralios gumos gaminiai.Ji turi visą gamybos liniją natūralios gumos gaminiai ir tarptautiniu pažangių produktų, importuotų iš Taivano, pvz., valcavimo staklynų, plūktuvai, aukštos temperatūros vulkanizavimo rūmai, lazerio pjovimo staklės, dažų sublimacijos spausdintuvai ir kitų gamybos įranga.Jis tapo technologijų lyderis ir vienas iš didžiausių gamybos bazes už natūralaus kaučiuko lakštų ir produktus.

Bendrovė laikosi plėtros kelią, derinimo, gamybos, švietimo ir mokslo, bei vykdo techninę mainus ir bendradarbiavimą su šalies mokslinių tyrimų institucijų.Ir ji užmezgė strateginę partnerystę su pirmaujančių vidaus natūralaus kaučiuko technologijų mokslinių tyrimų įstaigų, aktyviai skatinti naujų technologijų diegimas bei pramonės plėtrą.Vadovaujant organizacijai, bendrovė įsteigė pirmąją vidaus gumos gaminiai laboratorija teikti techninę paramą dėl bendrovės ilgalaikės plėtros.Bendrovė yra įsipareigojusi teikti klientams aukštos kokybės produktus.Po metų, naujų produktų kūrimo, technologinių tyrimų ir patirties kaupimo, mes turime visą gamybos liniją natūralios gumos gaminiai.Jos produktai yra žaidimų pelės kilimėliai, reklamos kilimėliai, baras kilimėliai, stalo užtiesalai, žaidimas, stalo užtiesalai, jogos kilimėliai, grindų kilimėliai, durų kilimėliai, pet, kilimėliai ir t. t., ir nuolat kurti daugiau naujų produktų, atsižvelgiant į paklausą rinkoje.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Klientų Atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma informacija

  • Produktų Statusas SANDĖLYJE
  • Prekės Pavadinimas XGZ
  • Spalva Kaip paveikslų paroda
  • Pakuotė Taip
  • didmeninė Taip
  • Specifikacija 180*220*2mm
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga Guma
  • Dydis 250*200*2mm
  • Pagal Užsakymą Parama
  • Stilius Šildomos, Neslidžia, anime
  • Modelio Numeris S/M/L

Jums taip pat patiktų

  • (0) Atsiliepimai

LED šviesos juostelės forTV 32LS561T 32LS562T 32LS570T 32LS575T 32LM620T-ZE 6922L-0011A 0801A AT0903B 32 V12 Krašto 6920L-0001C

produkto aprašymas naujas led apšvietimo juostą medžiaga: aliuminio kaina for1 vnt./tv42 led402m, kaip matyti iš nuotraukos, produktai turi būti patikrintas prieš vežimą, mes atkakliai principu, kad jei tai ne bandymas nėra siunčiami, tad galite būti tikri, kad perkate! kviečiame atvykti į užsakymą!

€72.17 €88.01
  • (0) Atsiliepimai

Kilimėlis Alfombrilla Žaidimų Priedai Non-slip Large Mouse Pad Anime Mausepad Tapis De Souris Deskmat Mause Mygtukai Ne Badauti

parduotuvė pažadą: 1.grąžinimo arba keitimo paslauga jeigu kokybės problemą, ar ne gavo withintime riba siunta, prašome nedvejodami susisiekite su mumis 2.pristatymo paslaugos po užsakymo,mes pasirūpinsime pristatymo wihin 24 valandas,išskyrus atvejus, weekeds&atostogų 3.informacija keitimo paslauga pakeisti adresą arba dizaino,prašome palikti

€28.70 €52.19
  • (0) Atsiliepimai

Langpai Tester68 Individualų Mechaninė Klaviatūros Rinkinys Hot Plug Kit Dual-mode Dual-mode 2.4 G

langpai tester68 individualų mechaninė klaviatūros rinkinys hot plug kit dual-mode dual-mode 2.4 g aprašymas: ryšio režimas: 5.0 / wireless 2.4 g gaminio dydis: 31cm * 10cm * 3cm medžiaga: abs skaičių klavišus: 68 veleno vieta: ciy hot plug veleno sėdynės maitinimo režimas: nr. 7 baterijos (aaa) * 2 techniniai duomenys: mechaninis

€27.98 €46.63
  • (0) Atsiliepimai

HDMI suderinamus Pluošto Duomenų Kabelis Optinio Pluošto Aukštos raiškos Kabelių instaliavimo 2.0 4K@60hz B-B Inžinerijos lygį Chip Apdaila

savybės: 1. saugai: pagamintas iš saugių medžiagų, ekologiškas, netoksiškas, beskonis, ir nekenksmingas žmonėms. 2. patvarus: aukštos kokybės medžiagų, dilimui, korozijai atsparus, ir gali būti naudojamas ilgą laiką. 3. išskirtinį meistriškumą: po bauda meistriškumo, kad paviršius yra lygus ir be šerpetų, ir yra patogios rankų jaučiasi. 4. nešiojamieji:

€22.48 €32.12
  • (0) Atsiliepimai

Klaviatūros Riešo Poilsio Trinkelėmis Riešo Pelės Mygtukai Atminties Putos Superfine Pluošto PC Kompiuteris Žaidimų Klaviatūra Pakelta Platforma Rankas Karšto!

klaviatūros riešo poilsio trinkelėmis riešo pelės mygtukai atminties putos superfine pluošto pc kompiuteris žaidimų klaviatūra pakelta platforma rankas karšto! aprašymas: tipas: riešo pelės mygtukai medžiaga: oda vienpusis dvipusis: dvipusis žanras: bracer dydis: 40 * 7.5 cm ilgio ir 13 * 7.5 cm trumpas svoris: 72g ilgas ir trumpas

€6.75 €11.25
  • (0) Atsiliepimai

Populiariausi Geros Kokybės 2 In 1 Transliacijos 2.4 g Bevielio Lavalier Microphone Mini Clip-on Mic Su Led Ekranas

populiariausi geros kokybės 2 in 1 transliacijos 2.4 g bevielio lavalier microphone mini clip-on mic su led ekranas išsamiai vaizdai produktų aprašymas savybės: 1. mikrofonas garsumo reguliavimas, vienas pagrindinių triukšmo mažinimo funkcija su led ekranas 2. savarankiškai ryšys po paleidimo, dažnis yra stabili 3. 30 metrų barjerą-nemokama ir stabilus pavarų dėžė 4.

€1 138.37
  • (0) Atsiliepimai

Kompiuterio korpuso Ventiliatorius ilgiklis Vyrų ir Moterų 4pin Maitinimo Laido Priedai

aprašymas: naudinga: šis ilgiklis yra sukurta siekiant išspręsti problemą, kad kompiuteris kabelis 4pin nėra pakankamai ilgas. pintas: tai 4pin extender laidas yra pagaminti iš pvc ir išorinis sluoksnis yra ilgalaikis ir nėra lengva būti sugadintas. varinė šerdis: tai 4pin ilgiklis turi gerą laidumą, ir gali reaguoti greitai ir teikia gerų rezultatų. gerų

€2.16 €3.60
  • (0) Atsiliepimai

128 HDMI Suderinama Su 2.0 Versijos Solderless Jungiamojo Modulio, Aukštos raiškos 4K Multimedijos Modulis, Žemės Plug Skydelis, 86 Tipas

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir linkime jums malonaus apsipirkimo patirčiai! produkto aprašymas hdmi suderinama moterų jack 4k2k lizdas surinkimas, composite video sieninės 128/86/120 128 hdmi suderinama su 2.0 versijos lydmetalis nemokamai jungiamojo modulio, aukštos raiškos 4k multimedijos modulis, žemės plug skydelis aksesuaras, 86 tipo;

€167.64 €176.46
  • (1) Atsiliepimai

Nešiojamas Ventiliatorius, Mini USB Aušinimo Ventiliatorius Ventiliatoriaus Aušintuvas Nešiojamas Desktop PC Kompiuteris, Nešiojamas Ventiliatorius, Mažai Triukšmo ir Mažas Energijos Suvartojimas

savybės: 1.ypatingai mažas ir ultra-plonas: neužima vietos. 2.žemas triukšmo: nėra trikdžių dirbant su kompiuteriu. 3.mažas energijos suvartojimas, energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir patvarus. aprašymas: šis mini ventiliatorius naudoja mažai energijos, yra lengvai atlikti, ir gali būti įjungtas bet kuria kryptimi, tinka naudoti kasdien. techniniai

€0.89 €1.11
  • (0) Atsiliepimai

USB C HUB 3.0 C Tipo 3.1 4 Port Multi Adapteris, Splitter OTG Už Xiaomi "Lenovo" Macbook Pro " 13 15 Oro Pro PC Kompiuterių Priedai

usb c hub 3.0 c tipo 3.1 4 port multi adapteris, splitter otg už xiaomi lenovo macbook pro 13 15 oro pro pc kompiuterių priedai aprašymas: spalva: sidabrinė/pilka medžiaga: aliuminio lydinys usb standartas: usb 2.0 * 3 usb 3.0 * 1 ryšio sąsajos: usb-a 3.0/tipas-c 3.0 usb kabelio ilgis: 15cm perdavimo greitis: iki 5gbps gaminio dydis:

€0.99 €1.66
  • (0) Atsiliepimai

DC 12V 2-Pin 60x60x15mm PC Kompiuterio PROCESORIAUS, Sistemai Rankovė-Guolių Aušinimo Ventiliatorius 6015

savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. 60 x 60 x 15mm 12v 2-pin rankovės guolių aušinimo ventiliatorius kompiuterio atveju. 27dba (ne vardinė įtampa ir nulis slėgis, matuojamas 1 metrą į šoną) yra mažas niekai įprastą biurą. rankovės guolių gerbėjai yra tik veleno horizontalios orientacijos, siekiant užkirsti kelią alyvos nutekėjimo. 2

€3.11 €3.85
  • (0) Atsiliepimai

Matricos Kodas Žaidimų RGB Kompiuterinis Stalas Biuro Anime Pelės Padas Pelės Kompiuterinių žaidimų Stalas Apšvietimo Deskpad Klaviatūros Kilimėlis Csgo

pastaba: gumos gaminiai turi šiek tiek kvapas, prašome jį atidaryti ir įdėti jį į vėdinamoje vietoje, kai jūs gaunate produktą, kvapas bus sumažintas. mes stengiamės jums! jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau! dėmesio 1.gaminio spalva turi šiek tiek skiriasi,nes tai yra mūsų

€12.41 €18.52
  • (0) Atsiliepimai

Pelės Mygtukai Dideli, Spy X Šeimos Kilimų Xxl Deskpad Animes Kilimėliai Kilimėlis Greitis Kawaii Moused Žaidimų Stalas Stalo Kilimėlis Kompiuterio Pagalvėlės Xl

pastaba: tikrąjį dydį pelės mygtukai yra tema spalva vardą mes stengiamės jums!jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau! rusijos draugai, atkreipkite dėmesį: nes santykiai tarp jūsų šalies muitų politika; užpildyti visą teisingą adresą, ir gavėjas informacijos, prašome imtis; priešingu atveju jūs

€77.98 €119.96
  • (0) Atsiliepimai

COOLMOON ARGB Mini Valdiklis Su Prailginti Kabelį Plataus Suderinamumo 5V 3-Pin SATA Maitinimo šaltinis RGB Sinchronizavimo Valdiklis

coolmoon argb mini valdiklis su prailginti kabelį plataus suderinamumo 5v 3-pin sata maitinimo šaltinis rgb sinchronizavimo valdiklis paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą. 100% originalus ir geros kokybės, su nemokamu po pardavimo garantija. 1. suderinama su įvairiais apšvietimo produktų, su standartinius bendrosios paskirties 5v 3-pin argb sąsaja rinkoje,

€3.24 €4.76
  • (1) Atsiliepimai

USB 2.0 VHS Į DVD Converter Analoginio Vaizdo Į Skaitmeninį Formatą Garso ir Vaizdo Konvertuoti į DVD, VHS Rekordą Užfiksuoti Kortelės kokybę PC Adapteris

apie programą vežimas be cd dėl laivybos apribojimai , prašome atsisiųsti naujausią programos, arba susisiekite su mumis siųsti jį jums, elektroniniu paštu, atsisiuntimo nuoroda yra : https://yunpan.360.cn/surl_ykdjrubkjuy (išgaunant kodas: 21ce) pastaba : please don ' t prijunkite savo įrenginį, o adapterį-į jūsų kompiuterį, kai įdiegti programą aprašymas tai

€13.89 €27.79
  • (0) Atsiliepimai

KC-KVM201A USB3.0/HDMI KVM SWITCH 2input-1output HDMI kvm USB3.0 2hosts, 1monitor, 1set klaviatūros ir pelės USB3.0 60hz 4k -G

usb3.0/ hdmi kvm switch naudotojo vadovas kvm 201a/401a aprašymas usb3.0/kaip hdmi2.0 kvm jungiklis: leidžia 2 (arba 4) grupių hd vaizdo šaltinis ir usb sąsajos prietaiso jungiklis laisvai; prisitaikanti edid/hdcp iššifruoti.prietaisas turi puikias vaizdo apdorojimo galimybes ir perdavimo pajėgumų, todėl išvesties signalas, lygesnė

€463.65 €927.31
  • (0) Atsiliepimai

Bandymo Rėmo PCB Įrašą Rungtynių Zondas Atsisiųsti Programą, Programavimo 2.54 mm 2,0 mm JTAG Bandymu Įrankį 2Pin-10Pin

bandymo rėmo pcb įrašą rungtynių zondas atsisiųsti programą, programavimo 2.54 mm 2,0 mm jtag bandymu įrankį 2pin-10pin 1. produkto pavadinimas: bandymo rėmo pcb įrašą rungtynių zondas atsisiųsti programą, programavimo 2.54 mm 2,0 mm jtag bandymo įrankis 2. tipas: 2pin-10pin 3. pikis: 2,0 mm / 2.54 mm 4. viena eilutė / dual eilės 1.27 mm ​

€14.84
  • (0) Atsiliepimai

1PCS 4Pin IDE Molex To1/2/3/4/5-Uosto 15Pin SATA Maitinimo Laidas Laidas Veda 18AWG Laidas Kietojo Disko HDD SSD PC Server "PASIDARYK pats"

1pcs 4pin ide molex to1/2/3/4/5-uosto 15pin sata maitinimo laidas laidas veda 18awg laidas kietojo disko hdd ssd pc server pasidaryk pats [produkto pavadinimas]: didelis 4pin į sata vieną tašką iš trijų, vieną punktą, keturi, vienas taškas penkis, vienas taškas šešių plug-in tipo [produkto ilgis]: (pagrindinės linijos 20cm + kiekvieną atšaką 10cm) [vielos tipo]:

€2.49 €3.73